X

Find de rigtige kontaktlinser

Undgå at gå på kompromis med din synskomfort

Kontaktlinser til dine øjne og din livsstil

Vi står klar med personlig vejledning så du får  kontaktlinser, der passer til dine øjnes sundhed og din livsstil. Med kontaktlinser fra os kan du nyde større frihed og fleksibilitet. Du kan både løbe, træne og bevæge dig udendørs, samtidig med at du har det frie udsyn.

Stort set alle synsfejl kan løses med kontaktlinser. Hos Unik Optik i Ballerup får du grundige kontaktlinsetjek og udmåling til linser efter behov. Kontakt os allerede i dag, så vi kan lave en aftale.

Hvilke fordele har kontaktlinser?

Er du træt af at dine briller dugger til på få sekunder? At du skal skubbe dem op, når de glider ned? Kontaktlinser forbliver på plads, uanset hvad du foretager dig. Du har frihed til at bevæge dig i alt slags vejr, samtidig med at du nyder et skarpt syn. Med kontaktlinser opnår du et bedre 180 graders perifert syn. Du får alle vinkler med og det bredest mulige synsfelt, da kontaktlinser bevæger sig med dine øjne.

fra Facebook

 

Fantastisk behandling, skønt personale. Vil til enhver tid anbefale butikken til andre.

– Heidi Kjærbye

Prima service og det skønneste grin. Både briller og betjening er i særklasse, min varmeste anbefaling.

– Sussie Grønquist

God service og faglighed, altid parat med gode råd og vejledning.

En masse farverige og finurlige stel og super god og hyggelig service.

– Azita Andersen

Optiker i suveræn særklasse. Fantastisk service og nogle rigtig gode løsninger! Kan varmt anbefales.

– Sebastian Osmanski

Kiggede forbi forleden og fik justeret brillen. Som altid var butikken fyldt med spændende brillestel, som ikke findes andre steder.

– Inge Sewerin

Garanti for høj kundeservice

Hos Unik Optik lægger vi stor vægt på, at du er glad og tilfreds. Vi hjælper dig igennem hele processen, fra valg af kontaktlinser til hvordan du sætter dine kontaktlinser på og tager dem af igen. Vores dygtige optikere udfører årlige tjek, for at følge eventuelle forandringer i dit syn. Vi garanterer at du oplever en synlig forskel, når du vælger vores kontaktlinser i højeste kvalitet.

Brug vores ekspertise ved tvivl

Nyd et skarpere syn med vores kvalitets kontaktlinser. Vi sikrer en skræddersyet løsning til dig, samt ekspertrådgivning i din lokale Unik Optik i Ballerup. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 44 97 05 86, eller sende en mail til ballerup@unikoptik.dk.

Skriv til os

Vores åbningstider

OBS. Vi har ferielukket i uge 29 + 30 samt onsdag d. 3. juli & onsdag d. 31. juli.

 • Mandag
  09:30 - 17:30
 • Tirsdag
  09:30 - 17:30
 • Onsdag
  09:30 - 17:30
 • Torsdag
  09:30 - 17:30
 • Fredag
  09:30 - 17:30
 • Lørdag
  10:00 - 14:00
 • Søndag
  Lukket