X

Find dine unikke briller hos os

Gør det personligt at bære briller

Theo briller, der matcher din personlige stil

Med kreative og farverige stel er Theo et belgisk brillebrand, der er til dig, der gerne vil skille dig ud fra mængden med unikke brillestel. Da vi som Danmarks største Theo forhandler har landets største udvalg af Theo briller, garanterer vi at du finder et Theo stel hos os, der kan matche din unikke personlige stil. I Unik Optik i Ballerup kan du finde masser af former, farver, mønstre, materialer og unikke detaljer i alle Theo stel.

Udover det belgiske brillebrand Theo, fører vi bl.a. de danske mærker Ørgreen og Lindberg.
Vi tilbyder også verdens førende brilleglasbrand Essilor. Essilor sikrer, at du får en skræddersyet løsning til dine næste brilleglas, der matcher dine behov og livsstil. Alle brilleglas er individuelle, og tilpasses efter den enkelte kundes syn. Det er vigtigt for os, at du får opfyldt dine synsbehov, og går herfra med briller der bare virker! Vores kombination af god personlig kundeservice og åben kommunikation gør det muligt for os at levere håndværk i højeste kvalitet.

fra Facebook

 

Fantastisk behandling, skønt personale. Vil til enhver tid anbefale butikken til andre.

– Heidi Kjærbye

Prima service og det skønneste grin. Både briller og betjening er i særklasse, min varmeste anbefaling.

– Sussie Grønquist

God service og faglighed, altid parat med gode råd og vejledning.

En masse farverige og finurlige stel og super god og hyggelig service.

– Azita Andersen

Optiker i suveræn særklasse. Fantastisk service og nogle rigtig gode løsninger! Kan varmt anbefales.

– Sebastian Osmanski

Kiggede forbi forleden og fik justeret brillen. Som altid var butikken fyldt med spændende brillestel, som ikke findes andre steder.

– Inge Sewerin

Hvorfor vælge briller hos os?

Vores øjne er lige så unikke som vores fingeraftryk. Derfor sørger vi for at teste dit syn grundigt, så vi kan skræddersy en unik løsning til dig og dine øjne. Vi gør kun brug af de bedste maskiner og måleudstyr.

Vi kan blandt andet tilbyde:

Er du i tvivl om hvilket glas, der passer til dig? Besøg os i Ballerup og få en synsprøve, der lever op til lovens krav om en grundig og dybdegående synsprøve. Vi værdsætter vores kunder, og afsætter god tid til undersøgelsen. Synsprøven bliver udført med den nyeste teknologi, der sikrer, at du får den bedste løsning.

Unik brilleleje ordning

Hos Unik Optik kan du vælge at leje dine briller i 12, 18 eller 24 måneder.

Uanset hvilket stel du vælger, styrke eller glastype, har du mulighed for at være med i vores unikke brilleleje ordning. Og du vælger selv lejeperioden. Du skal ikke bekymre dig om briller der går itu, får ridser eller andre skavanker, da brillerne i hele perioden er forsikret mod alle skader.

På dine første briller er der et oprettelsesgebyr/startgebyr:
Enkeltstyrkebriller kr. 450.-
Flerstyrkebriller kr. 900.-

Brillens lejepris tager udgangspunkt i brillens samlede kontantpris afhængig af om du vælger 12, 18 eller 24 måneders lejeperiode. Den månedlige leje tillægges et PBS gebyr på kr. 6.-

Ønsker du at høre nærmere?

Vores dedikerede team står klar med professionel og kompetent rådgivning. Vi garanterer top kvalitet løsninger med de bedste muligheder på markedet. Besøg os i butikken i Ballerup eller kontakt os i dag på telefon 44 97 05 86, eller send en mail til ballerup@unikoptik.dk.

Skriv til os

Vores åbningstider

OBS. Vi har ferielukket i uge 29 + 30 samt onsdag d. 3. juli & onsdag d. 31. juli.

 • Mandag
  09:30 - 17:30
 • Tirsdag
  09:30 - 17:30
 • Onsdag
  09:30 - 17:30
 • Torsdag
  09:30 - 17:30
 • Fredag
  09:30 - 17:30
 • Lørdag
  10:00 - 14:00
 • Søndag
  Lukket